• en
  • nl

Winkelmand0

DVB / MPEG oplossingen

Welkom bij de website van Videotooling.nl. Via deze website kunt u diverse DVB/MPEG en OTT oplossingen en diensten kopen of bestellen. Heeft u vragen, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op!

Over ons

Videotooling.nl is de webshop van Dualz Software BV. Dualz exploiteert producten en diensten op het gebied van software engineering en digitale audio/video, zowel DVB en OTT systemen. Op deze site vindt u alles over de producten van Videotooling.nl.

Dualz Software beschikt reeds over meer dan 20 jaar ervaring in software architectuur, design en engineering, met main expertise op het gebied van software ontwikkeling in C++ en C#, Qt, zowel in Microsoft/Windows omgeving, als ook Linux based, en met specifieke expertise in digitale video, oa. DVB, MPEG2/4, H.264, Dektec DTAPI, Blackmagic decklink, Magewell en DirectShow.

 

Onze producten

SAM is onze software oplossing voor analyze en monitoring van DVB/MPEG transport streams. Met ingebouwde multiviewer, welke volledig schaalbaar en configureerbaar is. SAM is beschikbaar als compleet product, maar ook als software only.

MOSAIC is onze 64bit multiviewer oplossing, met functies als round robin pagina's en penalty box. MOSAIC is beschikbaar als compleet product, maar ook als software only.

SMART DVB is de broadcast industry oplossing voor analyze, 24/7 monitoring and multiviewer van DVb transport streams. SMART DVB is verkrijgbaar als totaal oplossing inclusief managed SLA services.